Leave Your Message

O tagata faigaluega a Danyang Zhihe Import and Export Trading Co., Ltd. e auai malosi i aʻoaʻoga fefaʻatauaʻiga a Mareko ma saili se mataupu fou i le atinaʻeina o atinaʻe.

2024-07-24

I le si'itia o le tamaoaiga o le lalolagi i aso nei, o le taua o pisinisi tau fefa'ataua'iga i fafo o se alalaupapa taua e feso'ota'i ai maketi i totonu ma fafo o lo'o fa'aalia e ia lava. Ina ia faʻaleleia atili le faʻatauvaʻa o pisinisi ma tausisia le saoasaoa o maketi faavaomalo, Danyang Zhihe Import and Export Trading Co., Ltd. talu ai nei na faʻatulagaina tagata faigaluega uma e auai i fefaʻatauaʻiga i fafo aʻoaʻoga masani aʻoaʻoga e le lauiloa mai fafo. tomai fa'atauva'a Mareko faiaoga.

O le aʻoaʻoga o loʻo faʻatinoina sologa lelei i lalo o le gauai tele o taʻitaʻi o le kamupani, faʻamoemoe e faʻaleleia le tomai faʻatauvaʻa a tagata faigaluega e ala i aʻoaʻoga faʻapitoa, faʻaleleia le gafatia o pisinisi, ma teuina le malosi mo le atinaʻeina umi o le kamupani. Faatasi ai ma lona poto masani i fefaʻatauaʻiga i fafo ma faʻamatalaga tulaga ese maketi, ua aumaia e Mr. Mark se taumafataga faʻapitoa faʻapitoa i tagata faigaluega a le Kamupani a Zhihe.

O le a'oa'oga o lo'o aofia ai su'esu'ega o fefa'ataua'iga i fafo, su'esu'ega o maketi fa'avaomalo, puipuiga ma le fa'atonutonuina o fa'alavelave tau fefa'ataua'iga i fafo, ta'iala e-fefa'ataua'iga i tua atu ma isi itu, e fa'atatau i le fa'aleleia atili o le tomai fa'apisinisi tau fefa'ataua'iga i fafo i se auala atoa. Na tu'ufa'atasia e Mr. Mark le tulaga o lo'o i ai nei i fefa'ataua'iga i fafo, fa'atasi ai ma fa'amatalaga manino ma fa'amalamalamaga faigofie, ina ia maua ai e tagata faigaluega le malamalama sili atu ma le loloto o pisinisi fefa'ataua'iga i fafo.

Fai mai le aufaigaluega sa auai, o lenei aoaoga e le gata na latou maua ai se malamalamaga manino i pisinisi tau fefaatauaiga i fafo, ae na musuia ai foi i latou e mafaufau ia latou galuega ma musumusuga fou. Na ioe tagata uma o le faʻaaogaina o le poto na aʻoaʻoina i galuega faʻatino o le a mautinoa lava le tatalaina o se avanoa lautele maketi mo le kamupani ma ausia ai mea fou fou i le faʻatinoga.

Danyang Zhihe Import and Export Trading Co., Ltd. o loʻo tausisia le filosofia pisinisi o le "faʻafouina, faʻapolofesa, faʻamaoni ma manumalo-manumalo" talu mai lona faʻavaeina, ma ua tuuto atu i le tuʻuina atu o tagata faʻatau oloa ma auaunaga maualuga. O le fa'atulagaina o tagata faigaluega e auai i a'oa'oga tau fefa'ataua'iga i fafo o le fa'ata'ita'iga lea o le tali lelei a le kamupani i suiga o maketi ma le fa'aauauina pea o lona malosi.

Vaʻai i luma i le lumanaʻi, Danyang Zhihe Import and Export Trading Co., Ltd. o le a faʻaauau pea ona lagolagoina le uiga o le galulue faʻatasi, faʻaauau le aʻoaʻoina ma le alualu i luma, ma se uiga sili atu faʻapolofesa ma auaunaga sili atu, lima i lima ma tagata faʻatau i totonu ma fafo e faia se taeao pupula. Ou te talitonu o le galulue faatasi o tagata faigaluega uma, o le a mafai e le kamupani ona tietie i galu i le tauvaga mataʻutia o maketi ma tusia se mataupu fou i pisinisi tau fefaʻatauaʻiga i fafo.