Leave Your Message

Brilletilbehørsindustrien innledet nye standarder og utviklingsmuligheter

2024-07-05

Nylig, med State Food and Drug Administrations reviderte "Medical device Management Quality Management-praksis" som offisielt vil bli implementert 1. juli 2024, har brilletilbehørindustrien innledet nye normer og utfordringer. Den nye forskriften legger opp til høyere kvalitetskontrollkrav for medisinsk utstyrsvirksomheter som optikkbutikker innen anskaffelse, aksept, lagring, salg, transport og ettersalgsservice for å sikre kvaliteten og sikkerheten til medisinsk utstyr.

Implementeringen av det nye regelverket har ikke bare styrket tilsynet med bransjen, men også gitt forbrukerne tryggere og mer pålitelige produkter. I denne sammenhengen står brilletilbehørindustrien overfor en viktig periode med transformasjon og oppgradering, og bedrifter må styrke den interne ledelsen og forbedre produktkvaliteten for å tilpasse seg det nye markedsmiljøet.

Samtidig har etterspørselen etter brillertilbehør-markedet også vist en trend med kontinuerlig vekst. Med forbedring av nasjonal livskvalitet og forbedring av bevissthet om synspleie, fortsetter forbrukernes erkjennelse av brilleprodukter å bli dypere, og deres preferanse for funksjonelle linser blir stadig tydeligere. Denne endringen har gitt nye utviklingsmuligheter for brilletilbehørsindustrien.

Spesielt når det gjelder behandling av nærsynthet hos ungdom, har defokuserende linser, som et innovativt middel for forebygging og kontroll av nærsynthet, vært mye bekymret. Data fra kliniske forsøk viser at defokuserende linser fungerer godt når det gjelder å forsinke dypere nærsynthet, og gir sterk støtte for forebygging og kontroll av nærsynthet hos ungdom. Derfor har defokuseringslinsemarkedet vist stort utviklingspotensial og kraftig markedsvitalitet.

I tillegg, med gjenoppretting av den globale økonomien og veksten i etterspørselen etter briller i industriell produksjon, utendørssport og andre felt, viser eksportmarkedet for brillertilbehør også et sterkt vekstmomentum. For å ta Xiamen City som et eksempel, økte eksporten av briller og tilbehør med 24,7 % i første kvartal 2024, noe som viser den sterke utviklingen i bransjen.

Når det gjelder teknologisk innovasjon, har industrien for brilletilbehør også gjort bemerkelsesverdige fremskritt. Selskapet representert ved Mingyue linse har med suksess okkupert en plass i markedet med sin utmerkede teknologiske forsknings- og utviklingsevne og strenge produksjonskostnadskontroll. Gjennom uavhengig forskning og utvikling og teknologisk innovasjon fremmer disse foretakene ikke bare lokaliseringsprosessen av optiske materialer og optisk utstyr, men injiserer også ny vitalitet i en bærekraftig utvikling av industrien.

For å oppsummere, innleder brilletilbehørindustrien viktige utviklingsmuligheter i det nye markedsmiljøet. I møte med utfordringene med de nye forskriftene og endringene i markedets etterspørsel, reagerer utmerkede bedrifter i bransjen aktivt ved å styrke intern ledelse, forbedre produktkvalitet og innovativ teknologi, og i fellesskap fremme sunn og bærekraftig utvikling av industrien.