Leave Your Message

Danyang Zhihe Import og Export Trade Company udvider aktivt oversøiske markeder

2024-05-24

For nylig meddelte Danyang Zhihe Import and Export Trade Company, at det vil sende et forretningsteam til Indonesien og Vietnam til markedsundersøgelser og forretningsudvidelse. Denne handling markerer endnu et solidt skridt fremad for virksomheden på internationaliseringens vej.

Som en virksomhed, der er specialiseret i at sælge tilbehør til briller, har Danyang Zhihe Import and Export Trade Company altid været forpligtet til at give kunderne produkter af høj kvalitet og fremragende service. Formålet med denne forretningsrejse er at få en dybere forståelse af behovene på de indonesiske og vietnamesiske markeder, udforske nye forretningsmuligheder og levere mere præcise produktløsninger til lokale kunder.

Det er underforstået, at Indonesien og Vietnam, som vigtige markeder i Sydøstasien, har en stigende efterspørgsel efter brilletilbehør. Danyang Zhihe Import and Export Trade Company har skarpt fanget denne markedsændring og besluttet at sende et erfarent forretningsteam til inspektioner på stedet. Teammedlemmerne omfatter salgschefer, produkteksperter og markedsanalytikere, som vil kommunikere ansigt til ansigt med lokale kunder, dybt forstå markedstendenser og yde stærk støtte til virksomhedens oversøiske ekspansion.

Virksomhedens ansvarlige person udtalte: "Vi har fuld tillid til udviklingspotentialet på de indonesiske og vietnamesiske markeder. Gennem denne forretningsrejse håber vi at etablere tættere samarbejdsrelationer med lokale kunder, i fællesskab udvikle markedet og opnå en win-win situation ." Samtidig vil virksomheden også benytte lejligheden til at lære af de avancerede erfaringer fra lokale markeder, løbende forbedre sit serviceniveau og markedskonkurrenceevne.

Denne forretningsrejse er ikke kun et vigtigt skridt i Danyang Zhihe Import and Export Trade Companys oversøiske markedsekspansion, men afspejler også virksomhedens aktive reaktion på det nationale "Belt and Road"-initiativ og styrkelse af udvekslinger og samarbejde med internationale markeder. I fremtiden vil virksomheden fortsætte med at opretholde forretningsfilosofien om "kvalitetsorienteret, kunden først," løbende forbedre produktkvaliteten og servicekvaliteten og give kunderne mere høj kvalitet og effektiv service.

Dette initiativ fra Danyang Zhihe Import and Export Trade Company vil utvivlsomt tilføre ny vitalitet i virksomhedens langsigtede udvikling og bidrage til at styrke konkurrencepositionen for den indenlandske brilletilbehørsindustri på det internationale marked. Vi ser frem til, at virksomheden opnår større succes på oversøiske markeder og får mere ros for Made in China.